Atlas Business Courrier

Taxi Courrier/Colis Express

Prijsaanvraag

Als u iets te vervoeren hebt, van een pallet tot een blad papier, kan Atlas Business Courrier u helpen.

camionnettes avec colis

Op elk moment, op werkdagen of op feestdagen, voor alle bestemmingen, in Luik, in de provincie Luik, in België of in het buitenland, Atlas Business Courrier staat altijd tot uw dienst om al uw post, documenten, pakketten of pallets veilig te vervoeren, uiteindelijk alles wat kan worden vervoerd in een bestelwagen met een capaciteit van 3 m³.

compteur de vitesse voiture

Sinds 2014 is ons dynamische team actief in de sector, eerst als natuurlijke persoon en sinds 2017 als bvba, en is 100% toegewijd om de klanten tevreden te stellen. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar tot uw dienst. Zodra uw zending is afgeleverd, kunt u, indien u hierom hebt verzocht, per sms, telefoon of e-mail op de hoogte worden gesteld van het tijdstip en de naam van de persoon die de zending heeft ontvangen. Een kopie van de vrachtbrief is ook beschikbaar.

De diensten van Atlas Business Courrier, voor wie?

Onze diensten zijn bestemd voor iedereen, zowel particulieren als professionals. Of u nu huismoeder, advocaat, notaris, architect, drukker, werknemer, aannemer, bloemist, ambachtsman, kleine handelaar, enz…

Onze sterktes

service 24 /7

24/24, 7/7 dienst

Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar tot uw dienst.

100% satisfaction

100% tevredenheid

Bij Atlas Business Courrier is de klant koning. Wij garanderen uw volledige tevredenheid.

livraison rapide

Snelle levering

Voor de hele regio Luik gebeurt de afhaling binnen één uur en wordt de levering op een just-in-time basis uitgevoerd.

livraison nationale et internationale

Elke bestemming

Op elk moment, op werkdagen of op feestdagen, voor alle bestemmingen, in Luik, in de provincie Luik, in België of in het buitenland.